Toitlustus
- Köögiviljad dipi-kastmega vaagen.
- Tarrendatud heeringas rukkileival.
- Suitsukalalusikad ja lihapallide vaagen.
Pivarootsi õppe- ja puhkekeskus pakub toitlustamise teenust koolituste, laagrite ja muude ürituste / tähtpäevade ning koosviibimiste tarbeks.
Menüü koostamisel lähtume kliendi soovidest. Koostame igale sündmusele vastava menüü ja hinnapakkumise.
Söögituba mahutab sööjaid:
- laagrid kuni 80 inimest;
- peolauad kuni 50 inimest;
- koolitused kuni 40 inimest.
- Peamaja söögituba.
- Peolaud, 70 kohta, söögitoas.
- Peolaud, 45 kohta, söögitoas.
Vabaõusaal mahutab suuremat koosviibimist:
- suvepäevad, pulmad ja muud pidulikumad tähtpäevad ja sündmused kuni 80 inimest.
- Pulmalaud vabaõhusaalis.
- Sooja toitu serveeritakse marmiitides.
- Peolaud vabaõhusaalis.
Süüa saab ka ise valmistada kämpingualal asuvas väliköögis.
- Väliköök käpingualal.
- Väliköök.
- Kämpinguala väliköök.
Matkajad saavad kerge eine valmistada kasutades väligrilli, püstkoja ja lõkkeplatsi tuleaset.
- Tulekoldele käib peale suur pann.
- Lõkketulel saab grillida vorstikesi.
- Kaetud lõkkease grillrestiga.
Pole paremat sousti kui hea isu!